×

Contactinformatie

Uitvaartcentrum ‘De Lariks’
Oldemeijerweg 3
7794 RL Hardenberg

Telefoon: 0523 – 74 53 45
E-mail: info@uitvaartcentrumdelariks.nl

Uitvaartcentrum de Lariks

De Lariks beschikt over 5 rouwkamers die middels een automatisch codesysteem 24 uur per dag toegankelijk zijn voor nabestaanden. Er is een familiekamer en een grote zaal die voorzien is van moderne audiovisuele voorzieningen.

Aangrenzend aan de grote zaal is een ruimte waar consumpties genuttigd kunnen worden zoals koffie en thee. 
Beide laatste ruimtes kunnen geschikt worden gemaakt voor zowel grote als kleinere groepen.

Uiteraard is ons uitvaartcentrum geheel rolstoelvriendelijk.

Consumpties

Het hoeft niet altijd koffie met cake te zijn! Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk op het gebied van consumpties rondom een uitvaart. Mensen nemen steeds meer de tijd om met elkaar samen te zijn en de dag af te ronden.
Het is al een lange traditie dat waar mensen samenzijn er eten en drinken is. Dit geld ook bij een uitvaart. Het kan heel prettig zijn om na de emoties die een afscheid van een dierbare met zich meebrengt in alle rust nog samen te komen.

Wij hebben de gelegenheid om de koffiekamer zo in te richten en aan te passen na overleg met de uitvaartverzorger en binnen de mogelijkheden van het uitvaartcentrum dat we vrijwel alles kunnen serveren.

Muziekboek

Muziek is zeer bepalend voor de sfeer van een uitvaart. Op dit gebied kunt u als nabestaanden zelf uw keuzes maken, wellicht in overeenstemming met de wensen die de overledene tijdens zijn leven kenbaar heeft gemaakt. Vrijwel alles is mogelijk, mits de kerk (of andere locatie) waar de plechtigheid plaatsvindt er geen bezwaar tegen heeft. Klik op “Muziekboek” voor onze muzieklijst.

Voor uitvaartleiders: Download hier het aanvraagformulier voor het gebruik van onze opbaarkamers

TOP